News-1

Gündem

El-Kassam Tugayları, İsrailli Esirlerin Ölüm Anlarına Ait Görüntüler Yayımladı

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıda esirlerin hayatını kaybettiğini gösteren bir video paylaştı. Video, "Onlara sürekli vaatlerde bulunur, boş umutlar aşılar. Verdiği sözler aldatmacadan ibarettir" başlığıyla sunuldu.

Eklenme: 22.08.2024 17:55:32
Bu Haberi
Paylaş

İzzeddin El-Kassam Tugayları ayrıca Gazze Şeridi’nde işgal ordusuna bir dizi pusu kurduğunu ve saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.

El-Kassam Tugayları, Telegram’da arka arkaya yayınladığı bildirilerde, “Mücahitlerimiz Hamed kentinin kuzeyinde konuşlu işgal güçlerini havan mermileriyle vurdu” dedi.

Mücahitlerin Rafah kentinin batısındaki Tel Es-Sultan Mahallesi’nde Kudüs Açık Üniversitesi civarından işgal ordusuna ait bir Merkava tankını Yasin-105 roketiyle vurduğunu açıklayan El-Kassam Tugayları, El-Kadisiyye Okulu civarında bir eve sığınan işgal askerlerinin de mücahitler tarafından TBG roketiyle hedef alındığını söyledi.

El-Kassam Tugayları, mücahitlerin Tel Es-Sultan Mahallesi’ndeki Batı Kampı’nda da bir grup İsrail askerini TBG roketiyle ve anti personel roketle hedef aldığını bildirdi.

Mücahitlerin dün sabah erken saatlerde Tel Es-Sultan Mahallesi’ndeki Kanada bölgesinde işgal güçleriyle sıfır mesafeden çatışmaya girdiğini belirten El-Kassam Tugayları, el bombaları ve otomatik silahlarla girilen çatışmada işgal güçleri özel kuvvetler askerlerinden 3’ünün öldürüldüğünü açıkladı.